U sklopu projekta „Jer srce prepoznaje najbolje”, Općina Cestica organizira predavanje i kulinarsku radionicu na temu konzumacije i uzgoja zdrave hrane.
Ovo zanimljivo i korisno događanje održat će se u petak,12. svibnja 2023. s početkom u 17 sati u Kulturnom centru u Cestici, a predavanje „Mogućnosti i prednosti ekološkog uzgoja hrane“ održat će ravnateljica Centra dr. Rudolfa Steinera, Dijana Posavec
U 18 će sati početi Kulinarska radionica i degustacija pripreme zdrave hrane, a voditeljica će biti kuharica: Slađana Herman, poznata međimurska kuharica, nastavnica i dobitnica kulinarskih nagrada u Hrvatskoj.
Budući da je broj mjesta ograničen, savjetujemo da se prijavite na broj 042 724-824.
Ukupna vrijednost projekta „Jer srce prepoznaje najbolje” je 433.329,00 kn, a odvija se uz stopostotno financiranje EU. Partner u projektu je Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije.
foto: pixabay
vzaktualno.hr