37329 Posts   195 Comments

Do lipnja završavamo proces privatizacijeIzvršni direktor NK Varaždina Zlatko Ivanković u Novu je godinu ušao prilično optimističan. Novinarima je prezentirao sve do sada učinjeno u njegovom mandatu, ali isto tako iznio je i mnoštvo planova koje on i njegovi suradnici  misle provesti u djelo već u prvoj polovici ove godine.  

- Uspjeli smo riješiti blokadu računa od strane porezne uprave. Već ovog mjeseca napravit ćemo potpuno revizorsko izvješće, što je praktički početak pretvorbe kluba koja bi trebala završiti do lipnja. Model privatizacije kluba utvrdit će se na Izvršnom odboru. Kako će nakon privatizacije Grad postati većinski vlasnik kluba morat će odrediti svoje ljude koji će sudjelovati u njegovom radu. Osim toga zatražili smo od Grada da se stadion vrati u njihovo vlasništvo, odnosno da oni preuzmu njegovo održavanje jer to klub godišnje stoji više od dva milijuna kuna - rekao je Ivanković.

Velike promjene očekuju se i u Š koli nogometa. Smanjit ćemo broj trenera, ukinut ćemo druge momčadi, ali ćemo i neke trenere koji su otišli vratiti – dodao je Ivanković.

www.vzaktualno.hr

37329 Posts   195 Comments